+45 30361315 e-mail: ejnar@askholm.org
Tlf. +45 3046 1315
e-mail: askholm@ballevej.dk

,ostrig 1

Dette er en eksempel blog post.

Hvis du logger på webstedet (Forfatter log på er helt nede i bunden af denne side), så vil du kunne redigere den og alle andre eksisterende artikler. Du vil også have mulighed for at oprette en ny artikel og foretage andre ændringer på dit websted.

Efterhånden som du tilføjer og ændrer artikler, så vil du se hvordan dit websted forandrer sig og også hvordan du kan brugerdefinere det på mange forskellige måder.

Fortsæt bare, du kan ikke ødelægge noget.

Din hjemmeside er sat til at vise de fire seneste artikler fra blog kategorien i en kolonne. Derefter er der links til de 4 næst nyeste artikler. Du kan ændre disse tal ved at redigere indholds indstillingerne under fanen blog i administratorområdet. Der er et link til dit websteds administrator område i topmenuen.

Hvis du ønsker at få dit blogindlæg delt op i to dele, en introduktion og så en separat side i fuld længde, skal du anvende knappen Læs Mere for at indsætte et brud på siden.

Dit websted har allerede nogle almindeligt anvendte prækonfigurerede moduler. Disse inkluderer:

  • Billedmodulet som indeholder billedet under menuen. Dette er et brugerdefineret modul som du kan redigere for at skifte billedet.
  • Oftest læste poster som lister artikler baseret på antallet af gange som de er blevet læst.
  • Ældre artikler som lister artikler efter måned.
  • Syndikat som tillader dine læsere at læse dine poster via en nyhedslæser.
  • Populære tags, som fremkommer hvis du anvender tagning på dine artikler. Indtast et Tag i tag-feltet når du redigerer.

Hvert af disse moduler har mange indstillinger som du kan eksperimentere med under moduler i administrator området. Ved at flytte musen henover et modul og klikke på redigeringsikonet vil du komme til redigeringsskærmen for det modul. Vær altid sikker på at du gemmer og lukker ethvert modul du redigerer.

Joomla! inkluderer også mange andre moduler som du kan inkorporere på dit websted. Efterhånden som du udvikler dit websted får du måske lyst til at tilføjer flere moduler som du kan finde på Joomla Extensions Directory.

Underkategorier

Side 1 ud af 2

Nyheder

+45 2424 6779 e-mail: ejnar@askholm.org

2018 Askholm.org